Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Podpňovky (václavky) veľmi opatrne očistíme, aby trs ostal pokope a nerozpadol sa.
Krok 2: Medzi hubky vložíme hranolčeky syra a obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.
Stále pracujeme opatrne, trs musí ostať spojený. Krok 3: Vyprážame na oleji z dvoch strán. Krok 4: Podávame so zeleninou a zemiakmi pripravenými podľa svojej chuti.
Stále pracujeme opatrne, trs musí ostať spojený. Krok 3: Vyprážame na oleji z dvoch strán. Krok 4: Podávame so zeleninou a zemiakmi pripravenými podľa svojej chuti.
Zveřejněno 15. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6YVz
Moje poznámka
Václavky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6YVz
Nejnovější recepty
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 1 minutou
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 31 minutami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 32 minutami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 32 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 43 minutami
Boloňské špagety
Lara.S před 1 hodinou
Výborná fazolová polévka
Lara.S před 1 hodinou
Křupavé bramboráky
Lara.S před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
Lara.S před 1 hodinou
Suroviny:
houby václavky,
sýr tvrdý,
olej,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)