Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso obalené v bramboráku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

StefanieB StefanieB

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 046 kJ /
1 206 kcal
Bílkoviny147,40 g
Tuky21,20 g
Vláknina9,77 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 493 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy102,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa rozřízneme napůl, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Krok 2: Těsto:
Oloupeme brambory, omyjeme a nastrouháme najemno. Přidáme prolisovaný česnek, vejce, mléko, sůl, pepř, mouku a majoránku.
Jestli je těsto dost husté nebo řídké, tak buď přidáme mouku nebo mléko. Krok 3: Kuřecí kousky obalujeme v těstíčku a na rozpáleném oleji smažíme z obou stran dozlatova. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky a zeleninou.

Zveřejněno 30. 10. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso obalené v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31Rq9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso obalené v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31Rq9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

magdalenka: Děkuji moc :;-)

StefanieB: Hore vedľa názvu receptu vpravo pod svojim nickom máš "Upravit recept", klikneš na to a ty ako autor receptu robíš úpravy. Ono ťa to navedie.

mika59: Dobrý den, ano je to chyba , nevím kde to můžu opravit . :)

Zajímavé, ale na pět brambor tři hrnky mouky ? Není to chyba?

Suroviny:
prsa kuřecí, brambory, mouka polohrubá, česnek, vejce, mléko, majoránka, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu