Tykvový prívarok s rajčaty
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,19 g |
Tuky | 3,35 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 62,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2016 18:07
Jana Remkova: Janka, maslová sa na to hodí.
19. 1. 2016 16:03
tejaja: děkuji, Terezko, nějakou tu dýni koupím. Myslím, že momentálně je nejvíc vidět ta máslová.
19. 1. 2016 13:27
Jana Remkova: Je to druh dyne, ale nie oranžová, ale dlhá, svetlobéžová. Pozor, cuketa sa na toto jedlo nehodí, má veľa vody a rýchlo sa rozsype. Janka, prívarok nemá český ekvivalent, zvykne sa u vás vravieť omáčka, lenže omáčka je čosi iné.
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/
19. 1. 2016 13:21
Noo, tohle bych mohla taky, Terezko!! Tekvica..je to taky dýně?? Mám ještě z podzimu nějakou, ale jinak jsou i v obchodech. A ještě, Terezko, jak se řekne česky "prívarok" . A to jsem si fakt myslela, že slovensky ovládám!
12. 2. 2014 13:56
tejaja:děkuji za odpověď - zkusím z patisonu- mám ještě od léta.
11. 2. 2014 14:27
vladi: kľudne môžeš použiť aj patizón. Tekvicu a patizón možno voľne zamieňať vo všetkých jedlách, ale cuketu nie, tá sa nehodí na všetko, načo tekvica alebo patizón, je príliš vodnatá.
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila aspoň by sa mi uvoľnilo v mrazáku. Tých balíčkov mám ešte veľa Robím tekvicový prívarok klasický, ale mám dosť zavarených paradajok, tak som to skúsila takto. Príjemná zmena. Ja som k tomu vypražila fašírky z kučeravého kelu
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila aspoň by sa mi uvoľnilo v mrazáku. Tých balíčkov mám ešte veľa Robím tekvicový prívarok klasický, ale mám dosť zavarených paradajok, tak som to skúsila takto. Príjemná zmena. Ja som k tomu vypražila fašírky z kučeravého kelu
11. 2. 2014 14:19
Zajímavé- mohla bych použít i patizon??? na tento způsob??
11. 2. 2014 14:17
Poznám, je to dobrota... práve včera som objavila v mrazničke posledný zabudnutý balíček tekvice. Mne k tomu stačí chlieb, mužovi prikúpim párok alebo klobásu.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak se řekne slovensky dýně jak se řekne slovensky patizón jak se rekne slovensky lilek jak se řekne slovensky :ocet jak se řekne česky paradajky maslova tekvice recepty privarok z maslove dyne privarok s patizonu láďa hruška mocarela mocarela hrušky ládi
Suroviny: tykev, rajče, cibule, olej, mléko, mouka hladká, sůl, pepř, cukr, ocet
Tykvový prívarok s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wjx
8 názorů