Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 901 kJ / 4 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,46 g |
Tuky | 212,83 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 563,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ingredience na těsto zpracujeme rukou a vtlačíme do vymazané formy.
Pečeme na 180 stupňů cca 15 minut do růžova. Krok 2: Mezitím ušleháme bílky do tuhého sněhu a pak postupně zašleháme cukr, vznikne nám pevná “hmota”. Nakonec do ní vmícháme opatrně rybíz. Krok 3: Směs opatrně naneseme na povrch korpusu a pečeme do té doby, až povrch lehce zezlátne.
Pečeme na 180 stupňů cca 15 minut do růžova. Krok 2: Mezitím ušleháme bílky do tuhého sněhu a pak postupně zašleháme cukr, vznikne nám pevná “hmota”. Nakonec do ní vmícháme opatrně rybíz. Krok 3: Směs opatrně naneseme na povrch korpusu a pečeme do té doby, až povrch lehce zezlátne.
Zveřejněno 2. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkD0v
Moje poznámka
Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkD0v
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 28 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 40 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 46 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 51 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 57 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr krystal,
žloutek,
bílek,
cukr krystal,
sůl,
rybíz,
tuk
Komentáře (4)