Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,64 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a sádlo a orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme nakrájené dršťky na kostičky, nakrájená spařená a oloupaná rajčata, nakrájenou klobásu, mrkev a mletou papriku, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vínem. Dusíme pod pokličkou.
Krok 3: Vydusíme do husta a přendáme do zapékacích misek a zapečene asi 15 minut.
Krok 4: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 25. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN1xz
Moje poznámka
Staročeské dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN1xz
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 6 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 6 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 7 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 8 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 9 hodinami
Suroviny:
sádlo,
cibule,
slanina anglická,
dršťky,
sůl,
pepř,
koření paprika maďarská,
karotka,
rajče,
klobása pikantní,
vývar masový,
víno bílé
Komentáře (4)