Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Šťavnaté plátky krkovičky jsou doměkka dušené v zeleninové omáčce, výrazně dochucené sladkou i uzenou paprikou. Sytý hlavní chod, který skvěle chutná nejlépe s knedlíkem, ale můžeme ho servírovat i s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,38 g |
Tuky | 63,21 g |
Vláknina | 8,68 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 16,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Ng
Moje poznámka
Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Ng
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 40 minutami
Cikánské řízky
hd.monthy před 50 minutami
Pečená švestková povidla
Katerain před 1 hodinou
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 2 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 3 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
cibule,
zelenina kořenová,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
pasta papriková,
pasta rajčatová,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn,
vývar masový,
jíška
Komentáře (6)