Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 027 kJ / 5 026 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 116,46 g | 
| Tuky | 271,04 g | 
| Vláknina | 5,10 g | 
| Cholesterol | 1,80 g | 
| Sodík | 739 mg | 
| Sůl | 1,97 g | 
| Sacharidy | 527,56 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva a solí, přidáme cukry, změklé máslo a vejce. Šlehačem vyšleháme na hladké těsto.
	Krok 2: Těsto vylijeme do vymazané a vysypané dortové formy a upečeme.
	Krok 3: Vychladlý korpus podélně rozřízneme.
	Krok 4: Na náplň vyšleháme smetanu ke šlehání se ztužovačem do tuha. Tvaroh, cukry a šťávu z citronu vymícháme do hladka.
	Krok 5: Želatinový ztužovač připravíme podle návodu na obalu a vmícháme do tvarohu. Nakonec zlehka vmícháme šlehačku.
	Krok 6: Náplň vylijeme na polovinu korpusu v dortové formě, na ni položíme druhou polovinu a mírně přitlačíme.
	Krok 7: Broskve naskládáme na vrch korpusu. Připravíme dortové želé podle návodu na sáčku a nalijeme ho na broskve.
	Krok 8: Dort dáme ztuhnout do lednice.
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Broskvový tvarohový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62WQ
Moje poznámka
					
				
Broskvový tvarohový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62WQ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							broskvovy dort, 
						
						
							tvarohový dort, 
						
						
							tvarohový dort s broskvemi, 
						
						
							tvarohový dort bez pečení, 
						
						
							pečený tvarohový dort, 
						
						
							tvarohový dort pečený, 
						
						
							dort s broskvemi, 
						
						
							jednoduchý tvarohový dort, 
						
						
							broskvovy dort s tvarohem, 
						
						
							dort s tvarohem, 
						
						
							dort tvarohový, 
						
						
							tvarohový dort k narozeninám, 
						
						
							tvarohová náplň do dortu, 
						
						
							broskovy dort, 
						
						
							pečený dort s tvarohem, 
						
						
							dort broskvovy, 
						
						
							dort s tvarohem a broskvemi, 
						
						
							šlehačkové dorty k narozeninám foto, 
						
						
							broskvový koláč s tvarohem, 
						
						
							tvarohovy dort recept
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							máslo, 
						
						
							vejce, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							ztužovač šlehačky, 
						
						
							tvaroh, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							ztužovač želatinový, 
						
						
							kompot broskvový, 
						
						
							voda, 
						
						
							želé dortové
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (35)
já jsem použila klasický 24cm průměr a byl moc dobrý
Je mi teprve 13 a moc se v tom neorientuju.
předem díky za odpověd
tom::