Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
Báječné a voňavé placky, které budou obzvlášť chutnat s domácím kysaným zelím a domácím uzeným masem. Smažené placky, nijak složité na přípravu, jsou ideální dobrotou nejen v období masopustu a ze stolu zmizí rychlostí blesku.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 652 kJ / 1 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,04 g |
| Tuky | 18,45 g |
| Vláknina | 25,19 g |
| Cholesterol | 357 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 212,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2VPN
Moje poznámka
Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2VPN
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
zelí kysané,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
maso uzené,
cibulka jarní,
sádlo
Komentáře (5)