Maso na pórku

Vepřové maso Doba přípravy: 40 minut 5 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 40 minut 5 názorů

Suroviny 4 porce

40 dkg vepřového masa (lze připravovat i z hovězího drobně nakrájeného či mletého masa)
50 dkg pórku
2 lžíce oleje
1 lžíce hladké mouky
2 dcl vývaru
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pórek pokrájený na půlkolečka podusíme asi 8 minut, přidáme maso a krátce opečeme, zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem a okořeníme.

  2. Dusíme při občasném zamíchání do měkka. Příloha: bambory.

Komentáře k receptu Maso na pórku

  • Petruša Petruša(neregistrovaná)

    Vynikající!!!! Za málo peněz hodně muziky, úplně mě mrzelo, že jsem toho neuvařila víc. Mńam!!!

    Odpovědět

  • pbarva pbarva (autor receptu)

    Děkuji za bodíky, je pravda , že pórek je velmi chutná zelenina.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :yes::yes: zajímavý nápad a tip na oběd;-):yes:

    Odpovědět

  • paajus paajus

    tak tohle muzeme... maso a porek to je vzdy mnamka... posilam bodik, ukladam do oblibenych a brzy vyzkousim...:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Pbarvo, tohle můžu, maso spojené s pórkem je fajn. Máš ode mne 2.boda:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: maso na porku kuřecí maso na porku maso v porku pórek a kuřecí maso recepty vepřové maso na pórku recepty z porku maso na porku recept maso s porkem maso pórek porek recepty pórek jako příloha vepřové maso na porku recept recept maso na porku porek s masem vepřové maso v pórku na porku porek a maso veprove maso s porkem recepty maso na porku kuřecí maso porek