Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 608 kJ / 3 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,42 g |
Tuky | 195,09 g |
Vláknina | 35,27 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 13,75 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Moje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 8 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 8 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Suroviny:
maso,
zelí sterilované,
cibule,
špek,
vývar masový,
sádlo,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
smetana 12%,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (10)
cathleen: Moc děkuji
Verunko s tím krůtím masem a sladkokyselým zelím to bylo takové jemnější než klasický segedín,tak jsem to tady přidala
Jarunko,pokud uděláš tak snad si pochutnáte
Maruško,manžel mi dělává"dvorního"kráječe,tak ten zbytek se už pak dá nějak zvládnout