Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 608 kJ / 3 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,42 g |
Tuky | 195,09 g |
Vláknina | 35,27 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 13,75 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Moje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 23 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 9 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 9 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 10 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 10 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 11 hodinami
Suroviny:
maso,
zelí sterilované,
cibule,
špek,
vývar masový,
sádlo,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
smetana 12%,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (10)
cathleen: Moc děkuji
Verunko s tím krůtím masem a sladkokyselým zelím to bylo takové jemnější než klasický segedín,tak jsem to tady přidala
Jarunko,pokud uděláš tak snad si pochutnáte
Maruško,manžel mi dělává"dvorního"kráječe,tak ten zbytek se už pak dá nějak zvládnout