Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce

Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.

Hodnocení receptu je 4,8 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 190 min

200 min (10 min příprava + 190 min tepelná úprava)

21. 7. 2023 17:25

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 608 kJ / 3 013 kcal
Bílkoviny207,42 g
Tuky195,09 g
Vláknina35,27 g
Cholesterol 531 mg
Sodík 5,63 g
Sůl13,75 g
Sacharidy93,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 8. 2023 23:13

Simona Skolakova: Simuš,děkuji za zastoupení:-8:-KV tom horku se nedá spát,tak jsem i já tady tak pozdě nakoukla:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 8. 2023 23:11

Domi7: Určitě ano.Ale prsa jsou dost suchá.Já bych je v tomto případě nechala vcelku a prošpikovala špalíčky špeku nebo nějaké prorostlejší slaniny.Na dno PH dát napřed zelí a na něj teprve osmahnuté maso.Pomalila bych ale asi o 15 minutek déle,pak jehlou na špízy vyzkoušet jestli maso z jehly hezky sklouzne.Pak přidat smetanu a dodělat.Mohlo by se to klidně jmenovat krůtí maso na zelí a la segedín.Ale toto bych si dovedla představit i bez smetany,jen na zelí.

cathleen: Moc děkuji:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 8. 2023 22:54

Domi7: já myslím,že i z těch by to šlo:-K

Domi7 Domi7

19. 8. 2023 21:27

Dobrý večer, mohu udělat z krůtích prsou ?

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 7. 2023 17:34

:-O to musí být úžasná dobrota, Drahuško :yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 7. 2023 21:40

Jaromira18: veronika_straka: Marie Svarcova: Komentáře mi udělaly velkou radost,moc děkuji:-8:-K
Verunko s tím krůtím masem a sladkokyselým zelím to bylo takové jemnější než klasický segedín,tak jsem to tady přidala:-8
Jarunko,pokud uděláš tak snad si pochutnáte;-)
Maruško,manžel mi dělává"dvorního"kráječe,tak ten zbytek se už pak dá nějak zvládnout:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 7. 2023 20:12

:-)<3:yes::yes: parádní recept i foto ;-) obdivuji, nezvládla bych to ani s oběma rukama :-K

Jaromira18 Jaromira18

22. 7. 2023 15:36

:yes::yes:Musím nám to udělat, dobrůtka.:-K:-K

To vypadá skvěle! :-8 skvělý tip na lehčí variantu "segeďáku";-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, zelí sterilované, cibule, špek, vývar masový, sádlo, kmín celý, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, smetana 12%, mouka hladká, cukr

TopRecepty.cz

Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2Xp