Šunkový perkelt
Jídla z jednoho pekáčku jsou prostě vděčná. A zrovna na tento masovo-šunkový perkelt můžete využít úrody rajčat a paprik z vaší zahrádky. A tak, s přílohou v podobě čerstvého chleba, vytvoříte skvělý letní oběd nebo večeři.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,73 g |
Tuky | 33,60 g |
Vláknina | 14,59 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 30,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7WO
Moje poznámka
Šunkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7WO
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 13 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 43 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
maso hovězí,
salám šunkový,
špek uzený,
rajče,
paprika,
rajče naložené,
cibule,
paprika,
pepř,
kmín drcený,
tymián,
sůl,
jíška tmavá instantní,
voda
Komentáře (8)
Pod recepty prosím o komentáře pouze k samotnému receptu. Jeho vylepšení, nějaký použitelný trik při vaření atd. Ostatní komentáře, netýkající se receptu, sem nepatří.
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=5237
Tohle nemá s perkeltem společného vůbec nic, tohle je směs dušená v troubě.