Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s omáčkou z vepřové konzervy

Někdy je potřeby rychle něco dát na stůl a v tom nám pomůže zavařená konzerva masa. Stačí jen rychle dodělat omáčku, uvařit špagety a dochutit čerstvými bylinkami.

Hodnocení receptu je 4,8 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 076 kJ /
1 213 kcal
Bílkoviny42,47 g
Tuky7,09 g
Vláknina26,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy234,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z konzervy (sklenice) odebereme sádlo a drobně nakrájenou cibuli necháme opéct dozlatova. Nakonec necháme rozvonět česnek. Přidáme maso z konzervy a rozmělníme. Krok 2: Vlijeme rajčata, přisypeme koření a necháme chvíli probublat. Podle hustoty přidáme kečup, nebo taky trochu vody. Dochutíme bylinkami a kořením. Krok 3: Mezitím uvaříme špagety a po scezení podáváme s omáčkou, sypané hojně strouhaným sýrem a nakrájenými bylinkami.

TIP: Jak jednoduše scedit těstoviny - jednoduchý návod

Zveřejněno 18. 6. 2020

Poznámka autorky mika59

Já měla domácí sklenici vepřového, ale dobré dají se koupit třeba v Lidlu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8lo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8lo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skvělé!

PetrM: Děkuji moc😉

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příjemně chutná inspirace, když nemáte mleté maso po ruce 👌

Zbajdn: Zbajdn: Děkuji moc.😉

Ivcatkoo: Moc děkuji:-K:-K

Opravdu rychlé a výborné. V kombinaci se strouhaným sýrem, nejlepší. Porci jsem dokonce zamrazila a po rozmrazení bylo stále moc dobré

zdenka.s: Určitě a mívají dobré ceny..:-K:-K

mika59 : zítra jdu do Lidlu , mají tam ta drcená rajčata ? Udělala bych tuhle dobrotu k obědu <3

Vlada@50: Děkuji moc, ale píšu podle potřeby. Já mám třeba kečup svůj a jestliže chce někdo více omáčky přidá, ale nemusí. Každý jak má rád. Děkuji za zprávu. :-K;-)

Miko pěkný recept, ale... Proč tam dávat kečup, když mám svoje rajčata že zahrady. A když rajčata nemám, dám jen ty z konzervy. I tak je pro mě výborná bašta. :yes::yes::-)

MiskaM: :-K:-K

Bezva něco podobného chci zítra udělat <3 akorát tu mám hovězí mleté maso :-K takže díky za inspiraci Miladko :yes:

Suroviny:
těstoviny špagety, konzerva vepřová, cibule, česnek, rajče drcené, bylinky, kečup sladký, sůl, pepř mletý, skořice mletá, sýr strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu