Jednoduché placičky z červené čočky
Potřebujete zařadit do jídelníčku bezmasý den a přitom si pochutnat? Zkuste smažené placičky z červene čočky. Z nutričně hodnotné luštěniny, vody a trochy koření vytvoříte osmažením dozlatova skvělý pokrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 3,83 g |
Vláknina | 48,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Moje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 21 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 34 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 36 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
voda,
česnek sušený,
sůl,
bylinky,
olej,
smetana zakysaná,
zelenina čerstvá
Komentáře (11)
Řecké zelí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0já ji taky jinak nenamáčím, ale tady se už nevaří, rozmixuje se syrová a potom se osmaží. Recept mám z internetu, je jich tam víc a všude se při této úpravě čočka namáčí, asi to má smysl aby se lépe rozmixovala.
přiznávám, že jsem nevěděla, co od toho můžu čekat, ale byla jsem velice mile překvapená