Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Jednoduchý chléb pro naprosté začátečníky, který má vedle chleba bílého o mnoho tmavší střídu. Díky chlebovým moukám a bílému jogurtu má tento chléb lepší, výraznější chuť a je výborný i třetí den po upečení.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 740 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,17 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 368,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
Moje poznámka
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 18 hodinami
Suroviny:
voda,
jogurt bílý,
sůl,
kmín celý,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
Komentáře (7)
Prostě to neumím.
Tento recept se mi moc líbí, je akorát pro mě. Moc za něj děkuji určitě vyzkouším .
Jo ale nemám pekárnu, to snad nebude vadit, když zadělám ručně nebo v robotu ne?