Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Velikonoční beránek podle slavného cukráře je dokonale vláčný a skrývá krásné mramorování. Těstu dodá na vláčnosti použití bílého jogurtu a mramorování vytvoříme díky jedné polovině těsta, které obarvíme kakaem a dochutíme silným espressem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 118 kJ / 4 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,02 g |
Tuky | 238,01 g |
Vláknina | 22,34 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 546,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK1J
Moje poznámka
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK1J
Nejnovější recepty
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 2 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 16 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno 6. 10. 2025 12:43:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 39 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Jindriskas před 47 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Jancajc před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Klar98 před 1 hodinou
Brokolice zapečená se sýrem
janatka před 1 hodinou
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
janatka před 2 hodinami
Česnečka z cukety
Liduš před 2 hodinami
Pavliny halušky
terundela před 5 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 7 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
olej olivový,
jogurt smetanový,
kakao,
vejce,
prášek do pečiva,
citron,
sůl,
káva espresso,
olej,
kokos strouhaný
Komentáře (1)