Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek nabral maximální aromatickou sílu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 687 kJ / 1 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,56 g |
| Tuky | 83,63 g |
| Vláknina | 6,98 g |
| Cholesterol | 224 mg |
| Sodík | 1,53 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 16,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
Moje poznámka
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 58 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 4 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 6 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
olej,
hořčice,
pepř mletý,
majonéza,
sádlo,
mouka hladká,
cibule,
kapie červená,
feferonka,
paprika sušená sladká,
pasta rajčatová,
pasta papriková,
česnek,
klobása pikantní,
vývar masový,
petržel,
sůl
Komentáře (8)
Moc nám chutnalo a určitě jsem nevařila naposledy