Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,69 g |
| Tuky | 96,67 g |
| Vláknina | 48,07 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 646 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 86,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Moje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 16 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 45 minutami
Domácí česnečka
Milan68 před 52 minutami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Plovdivské maso
PaveL2002 před 1 hodinou
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 3 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 4 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 4 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 12 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
cibule,
česnek,
celer,
jablko,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)