Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,69 g |
Tuky | 96,67 g |
Vláknina | 48,07 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 86,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Moje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 5 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 5 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 6 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 7 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 9 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 11 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
cibule,
česnek,
celer,
jablko,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)