

Tortillové "chipsy"
Suroviny
- tortilly (menší průměr)
- kvalitní kečup i pikantní
- sušený česnek
- oregano
- strouhaná Gouda
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Kečup smícháme s česnekem a oreganem podle chuti. Tortillu namažeme ochuceným kečupem a nakrájíme na osm výsečí.
Uložíme na plech s pečícím papírem, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme pod rozehřátým grilem pár minut.
Musíme hlídat, je to opravdu rychle. Podáváme li-je hned teplé, to jsou vláčné, ale po zchladnutí jsou křupavé.
Poznámka od kuchařky
Je to recept-ne recept, rychlovka na počkání. Množství neuvádím záměrně.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tortillové "chipsy"
-
Skvela rychlovka