Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Maso z lososa je velice chutné a způsobů jak jej připravit je opravdu mnoho. Na pečeném lososu, s křupavou parmazánovou krustou, podávaném na lůžku z rajčatového ragú, si doopravdy pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 909 kJ / 1 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,61 g |
Tuky | 88,56 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 992 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 61,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61k0
Moje poznámka
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61k0
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Suroviny:
losos,
sůl,
pepř mletý,
citron,
sýr čerstvý,
olej olivový,
česnek,
strouhanka,
sýr parmazán strouhaný,
paprika sušená sladká,
petrželka,
paprika kozí roh pálivá,
víno,
rajče cherry,
máslo,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)