Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Příprava lehkého a zdravého jídla zabere opravdu jen pár minut. Přesvědčit se o tom můžete v tomto receptu. Filety pstruha orestujte na křupavou kůžičku a k nim podávejte zeleninovou směs na másle. Vše dochutí jen sůl, pepř a citron.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 154 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
Tuky | 59,20 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QX9
Moje poznámka
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QX9
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 13 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 18 hodinami
Suroviny:
pstruh,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
ghee,
šťáva citronová,
mrkev,
chřest zelený,
brambory,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
petrželka hladkolistá
Komentáře (5)