Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka
Muffiny pochází z Ameriky a tam si nikdo cukrařinou hlavu neláme. Tudíž recept je velmi jednoduchý na přípravu a vhodný i pro začátečníky. Vypeckované třešně těsto příjemně zvláční a dodají mu příjemnou ovocnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 663 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,40 g |
Tuky | 60,77 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 3,49 g |
Sacharidy | 424,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR8wP
Moje poznámka
Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR8wP
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 16 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 19 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 1 hodinou
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
esence mandlová,
vejce,
mandle sekané,
cukr krupice,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
třešně,
šalvěj čerstvá,
mandle plátkové,
cukr
Komentáře (2)