Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Candát patří mezi ryby, které se vyskytují i na našem území. Jeho maso je jemné a s příjemnou vůní. Příprava tohoto pokrmu je snadná a rychlá. Kořeněné filety jen zlehka osmahneme a podáváme s restovanou směsí zeleniny připravené nejprve na páře.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 428 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 22,66 g |
Vláknina | 8,26 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 24,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQ61
Moje poznámka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQ61
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 1 hodinou
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 2 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 2 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 2 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Suroviny:
candát,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
zázvor,
česnek,
škrob kukuřičný,
ghee,
mrkev,
květák,
brokolice,
pórek
Komentáře (3)