Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Starodávný "OUKROP"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Owr
Moje poznámka
Starodávný "OUKROP"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Owr
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 56 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
oukrop,
oukrop recept,
polévka oukrop,
jihočeský oukrop,
jak se vaří oukrop,
česnečka oukrop,
co je oukrop,
oukrop s kroupami,
starodávné recepty,
recept na oukrop,
oukrop polevka,
jak se dela oukrop,
starodávný recept,
co je to oukrop,
česnečka recept,
česneková polévka,
oukrop a cesnecka,
oukrop polevka recept,
starodávné polévky,
oukrob
Suroviny:
brambory,
kmín celý,
sůl,
česnek,
sádlo,
chléb tmavý
Komentáře (8)
To je poctivý Oukrop.
Co je tu pod tím názvem prezentováno, může být určitě dobré chuti, ale je to jen po různu "vylepšená" česnečka.