Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Hruškový dezert z pánve se šlehačkou

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 10. 2022 17:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 451 kJ / 2 259 kcal
Bílkoviny36,57 g
Tuky76,63 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 647 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy306,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

7. 10. 2022 08:38

RubyRom: tak to je skvělé, měla jsem si to přečíst ještě jednou, díky za vysvětlení i parádní recept:yes::yes::-K

RubyRom RubyRom

7. 10. 2022 08:00

Marie Svarcova: napřed jsou 4 hrušky pod těsto, další 4 se dělají zvlášť a pokládají se na hotový dezert. :-K

Marie Svarcova

7. 10. 2022 07:56

:-) Romanko moc dse mi líbí ten nápad na pánvi i krásná konečná úprava, flambování skvělá tečka.:yes::yes: Jen nejsem moudrá z těch hrušek - na začátku a na konci zase ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hruška, cukr krupice, máslo, žloutek, mléko, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, sůl, prášek do pečiva, máslo, hruška, cukr krupice, skořice mletá, rum

TopRecepty.cz

Hruškový dezert z pánve se šlehačkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRQ9Y