Hovězí pupek - flank steak na grilu
Flank steak je výborný kus masa s výraznou chutí a po správné úpravě je krásně šťavnatý. Před grilováním ho krátce marinujeme v jednoduché rozmarýnové marinádě. Podáváme ho s pečivem nebo salátem.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 699 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,58 g |
Tuky | 37,43 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek - flank steak na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnl8
Moje poznámka
Hovězí pupek - flank steak na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnl8
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 21 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Suroviny:
pupek hovězí,
olej olivový extra virgin,
ocet balsamiko,
česnek,
pepř čtyř barev,
rozmarýn,
sůl hrubá
Komentáře (5)