Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Jednoduché a lahodné jídlo, které je hotové do půl hodiny, ocení nejen diabetici. Restovaná vepřová panenka se pěkně doplňuje s chutí dýně hokaido a čínského zelí, k dochucení pak postačí jen česnek.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEnw
Moje poznámka
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEnw
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 26 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 30 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
dýně hokkaido,
zelí čínské,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)