Květák po italsku
Máte rádi smažený květák? Připravte ho tentokrát trochu jinak a obalte ho ve voňavé strouhance, ochucené parmazánem a čerstvými bylinkami. Dozlatova osmažený květák si vychutnáte s bramborami, salátem a dipem.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XBW
Moje poznámka
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XBW
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 19 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 22 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 2 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 2 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej,
parmazán,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
majoránka,
tymián,
rozmarýn,
koření polévkové,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)