Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí pomazánka II.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy dáme pomazánkové máslo. Krok 2: Cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a přidáme do mísy. Přidáme taktéž pepř a pár kapek citronové šťávy. Krok 3: Vše dobře prošleháme a pokud je třeba, tak lehce dosolíme.

TIP: Oblíbené rybí pomazánky

Zveřejněno 25. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pomazánka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pomazánka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pomazánka:-p:-ppřidala jsem foto a:yes:+2

:yes::-)

eliška morávková 18. 2. 2009 19:34
tuhle pomazánku přímo miluju:-p:-8:-)...už se jí chystáme z hokama udělat ve škole o kuchyňkách:-!už se na ní těším je to fakt upe nelepší pomazánka.A mimochodem máte spousta zají mavích receptů..asi nějakej mamce doporučím:-*;-)

Tématické fráze:
rybí pomazánka ze sardinek, rybí pomazánka recept, rybí pomazánka ze sardinek recept, rybí pomazánka, jednoduchá rybí pomazánka, rybí pomazánka sardinky, jak udělat rybí pomazánku, nelepší recepty, pomazánka z rybí konzervy, rybí pomazánka ze sardinek v tomatě, recept rybí pomazánka, pomazánka ze sardinek v tomatě, sardinky v tomatě pomazanka, jak udelat rybi pomazanka, pomazánka ze sardinek v tomatu, pomazánka sardinky v tomatě, rybí pomazánka top recepty, rybí pomazánka s máslem, recept na rybí pomazánku, recepty rybí pomazánky

Suroviny:
pomazánkové máslo, sardinky, cibule, pepř mletý, šťáva citronová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu