Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 726 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,00 g |
Tuky | 174,85 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 310,50 g |
Postup přípravy
Ak máme pažitku, môžeme posypať sekanou pažitkou.
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3L
Moje poznámka
Halušky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3L
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 19 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
halusky s tvarohem,
halušky na sladko,
halušky recept,
halušky,
halusky s tvarohom,
tvarohové halušky,
halusky z tvarohem,
olešnický tvaroh recepty,
struhadlo na halušky,
olešnický tvaroh recept,
jednoduché halušky,
jak udělat halušky když nemám cedník,
halušky.sk,
halusky z tvarohu,
cedník na halušky,
jak delat halusky,
moučné halušky s tvarohem,
tvaroh na slano,
halušky s tvarohem recept,
recept na halušky s tvarohem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
tvaroh tvrdý,
slanina uzená
Komentáře (14)
K tomu tvarohu, na halušky sa používa hrudkovitý tvaroh, nie mäkký, ktorý sa rozpustí ako bryndza.