Postup přípravy
Krok 1: Porce kapra osolíme a necháme hodinu odležet.
Krok 2: Připravíme si obalování, do jedné misky dáme mouku do druhé rozkvedláme vejce s pivem a do třetí nastrouháme housku na hrubém struhadle a smícháme se strouhankou.
Krok 3: Postupně porce kapra obalíme a dáme smažit. Hotové porce pokapeme citrénem a můžeme servírovat s libovolnou přílohou.
Zveřejněno 8. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Moje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
karamelový kapřík,
ivona opiolová,
profil opiolova.i,
povánoční vaření
Suroviny:
kapr,
sůl,
vejce,
olej,
strouhanka,
houska,
pivo světlé,
mouka hladká,
citron
Komentáře (3)