Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 264 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,32 g |
Tuky | 241,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Moje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 13 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 17 minutami
Kure pecene
raelggg před 1 hodinou
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 1 hodinou
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 3 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 3 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 5 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 7 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
paštika podle polreicha,
paštika z kuřecích jater podle polreicha,
srnci pastika,
paštika z divočáka recept,
paštika z divočáka,
paštika,
pastika recept,
forma na paštiku,
paštika z jater divočáka,
jelení paštika,
domácí paštika z jehněčích jater,
jehněčí paštika recept,
jelení paštika recept,
recept na játrovou paštiku s bůčkem,
drůbeží paštika,
srnčí paštika recept,
domácí paštika z divočáka,
paštika z jeleních jater,
recept na paštiku,
kuřecí paštika se šlehačkou
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
olej,
šlehačka,
sůl,
vegeta
Komentáře (6)
Marti...a korenie len klasické čierne mleté