Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,81 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 27,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 60,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kuřecích stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky.
Krok 2: Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme cca 15-20 minut.
Krok 3: Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s chlebem.
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na segedínske zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LZ
Moje poznámka
Variace na segedínske zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 23 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 5 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 9 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 10 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 10 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 10 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 14 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 14 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 15 hodinami
Tématické fráze:
segedín,
segedyn,
segedín recept,
kuřecí segedín,
recept segedín,
nejlepší segedín,
sedegin,
recept na segedin,
segetin,
segenin,
segetýn,
cuketový segedín,
recepty segedin,
segedín z kuřecího masa,
zdravý segedin,
segedin z cukety,
kančí segedín,
segedyn recept,
drůbeží segedín,
segedin recepty
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
cibule,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
voda,
zelí kysané,
smetana ke šlehání,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit