Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na segedínske zelí

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Snadný

Přidat do oblíbených toprecepty.cz toprecepty.cz Přečíst komentáře 13

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 909 kJ /
934 kcal
Bílkoviny17,81 g
Tuky63,84 g
Vláknina27,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,20 g
Sacharidy60,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z kuřecích stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky. Krok 2: Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme cca 15-20 minut. Krok 3: Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s chlebem.

Zveřejněno 17. 2. 2008 13:05

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na segedínske zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZ

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na segedínske zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZ

Marie

Komentáře (13)

Zdravím všechny,
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit;-)

:no::no: hrůza hrůz

Takhle hnusnou fotku jsem dlouho neviděl. Příště raději bez fota, matlo... ;-( :no:

Jirina.Babicova: výtvory Jany mi přijdou úplně v pořádku, obzvláště s porovnáním tohoto úchvatného rádoby segedínu :)

Jana Remkova: No zrovna vy tomu určitě tak rozumíte :D :D Podívejte se na ty svoje výtvory a pak někoho suďte :D :D

tak já nechci být jedovatá, jistě to jídlo bude velmi dobré,ale hrouda zelí v omáčce, s kuřecím masem a chlebem????? :-O podle fotky se to segedinu pouze dalece podobá, alespon jak ho znám já od rodičů a jak ho dělám. podle mě do segedinu patří vepřové popř. hovězí a houskový knedlík. ale nevadí, jak říkám i tohle může být dobré. jak se říká PROTI GUSTU ...... :-K

Monča: Proč ne segedín s chlebem, tedy myslím "pravý" segedín z vepřového masa? Dost bych se divila, že by Maďaři dělali ke guláši české kynuté knedlíky! :-O https://cs.wikipedia.org/wiki/Seged%C3%ADnsk%C3%BD...

Nejlepší :-)) tohle jídlo doma všichni naprosto zbožňujeme :yes:

Poslední dobou už se nemotám do ničeho,ale tady se musím zastat Joyss:-).Když se kouknete na druhou fotku,zjistíte,že v jídle je všechno,co je napsané v rcp. a to je podle mě nejdůležitější;-).A podle oranžového zabarvení i na chlebu,to spíš vidím na špatné osvícení při focení,nic jiné v tom nevidím-toť vše:-).

koukám na :-( to ze všech stran, segedín mi to připomíná, foto je sice trochu tmavší, ale nevidím na tom nic závadného

:-((:no:

Jano R, souhlasím s Vámi,vypadá to hrozně:-((

Snad se na mne nikdo nebude zlobit, ale tahle fotka má k segedinu fakt daleko:-//:no:

Tématické fráze:
segedín, segedyn, segedín recept, kuřecí segedín, recept segedín, nejlepší segedín, sedegin, recept na segedin, segetin, segenin, segetýn, cuketový segedín, recepty segedin, segedín z kuřecího masa, zdravý segedin, segedin z cukety, kančí segedín, segedyn recept, drůbeží segedín, segedin recepty

Suroviny:
stehno kuřecí uzené, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, voda, zelí kysané, smetana ke šlehání, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu