Postup přípravy
Krok 1: Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchesteru.
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Moje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Nejnovější recepty
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková buchta
ctomala před 9 minutami
Švestková povidla
ctomala před 10 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 2 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 4 hodinami
Tématické fráze:
cerelová pomazánka,
falešná krabí pomazánka z mrkve,
humrová pomazánka na chlebíčky,
pomazánka z filé,
cerelový salát,
recept na falešnou humrovou pomazánku,
recept na humrovou pomazánku,
falešný humrový salát z celeru,
humří salát,
humrová pomazánka z krabích tyčinek,
humrový salát,
falešný krabí salát,
pomazánka z filé a celeru,
nepravý humr,
humrový salát z celeru,
falešná majonéza,
humrova majoneza,
krabí pomazánka z filé,
pomazanka chatka ,mrkev,celer...,
falešná humrovka
Suroviny:
filé,
sůl,
majonéza,
jogurt bílý,
citron,
cukr,
omáčka worcesterová
Komentáře (6)
Mrkev (ani cukr) jsem nepoužil a nasládlé to bylo ažaž...
No, možná proto, že jsem místo filé použil humra (z plechu)
***
Mazal jsem bohatě na čtyři tenké plátky veky a k dokonalosti dotáhl měsíčkem z cibule a půlměsíčkem citronu (i s kůrou)
K tomu François de Rozay (Kaufland)
Obého bylo taktak akorát pro dva k výročí...