Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 228 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,01 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 3,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová směs se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj3p
Moje poznámka
Zeleninová směs se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj3p
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 18 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 18 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 50 minutami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 52 minutami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 2 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 2 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 3 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 3 hodinami
Tématické fráze:
salámová směs na topinky,
jak podusit zeleninu,
mražená zeleninová směs recepty,
jidla z mražene zeleniny,
zeleninová směs,
salámová směs,
mražená zeleninová směs,
zeleninova smes do salatu,
jídlo z mražené zeleniny,
zeleninová směs s kukuřicí,
mražená zelenina recepty,
recepty z mražené zeleniny,
jak podusit mraženou zeleninu,
směs na topinky salamova,
zeleninová směs jako příloha,
recept nazeleninovou směs do salátu,
salamove smes,
recepty na jídla z mražené zeleniny,
salamova smes s ryzi,
zeleninová jídla bez omastku
Suroviny:
směs zeleninová s kukuřicí,
máslo,
salám gothaj,
sůl,
pepř
Komentáře (11)