Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 257 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,11 g |
Tuky | 51,62 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 667 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 39,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQAY
Moje poznámka
Vejce z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQAY
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit vejce natvrdo,
zpracování kachních vajec,
předkrmy itálie,
jak ozdobit vejce,
recepty z itálie,
jak oloupat vejce natvrdo,
ozdoby z vajec,
předkrmy z itálie,
příprava vajec v itálii,
jak polít vejce majonézou,
vařená vejce v italii,
jak ozdobit oloupane vejce,
předkrm italie,
vejce natvrdo recept,
jak uvařit krabí maso,
krabi lupinky recept
Suroviny:
vejce,
krabí tyčinky,
majonéza,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
olivy,
ořechy vlašské
Komentáře (4)
Měli to sice mnohem lépe zpracované,ale já když to dělal,tak už jsem na to měl hlad
Tonda - Papriky parťák