Vejce z Itálie

Předkrmy Doba přípravy: 10 minut 3 názory

Předkrmy Doba přípravy: 10 minut 3 názory

Suroviny 1 porce

2 vejce
250 g krabí tyčinky
2-3 lžíce dobré majonézy
sůl
pepř podle chuti (nemusí být)
červená paprika
olivy
vlašské ořechy na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvařit natvrdo, oloupat.

  2. Vidličkou rozdělit krabí maso na lupínky a smíchat ho se 2-3 lžícemi majonézy.osolit opepřit dle chuti. Odříznout malý spodek z vajíček tak, aby stála. Postavit vejce na talířek a polít je majonézou.

  3. Poté položit dokola vajec věneček krabího masa. Ozdobit paprikou,olivami a vlašskými ořechy dle fantazie.

  4. Vejce udržovat v chladnu do podávání.

Komentáře k receptu Vejce z Itálie

Tématické fráze: jak uvařit vejce natvrdo zpracování kachních vajec předkrmy itálie jak ozdobit vejce recepty z itálie jak oloupat vejce natvrdo ozdoby z vajec předkrmy z itálie příprava vajec v itálii jak polít vejce majonézou vařená vejce v italii jak ozdobit oloupane vejce předkrm italie vejce natvrdo recept jak uvařit krabí maso krabi lupinky recept