Vejce z Itálie

Paprika Kuchařka: Paprika

Doba přípravy: 10 minut 1 porce Předkrmy 3 názory

Suroviny

2 vejce
250 g krabí tyčinky
2-3 lžíce dobré majonézy
sůl
pepř podle chuti (nemusí být)
červená paprika
olivy
vlašské ořechy na ozdobu
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvařit natvrdo, oloupat.

  2. Vidličkou rozdělit krabí maso na lupínky a smíchat ho se 2-3 lžícemi majonézy.osolit opepřit dle chuti. Odříznout malý spodek z vajíček tak, aby stála. Postavit vejce na talířek a polít je majonézou.

  3. Poté položit dokola vajec věneček krabího masa. Ozdobit paprikou,olivami a vlašskými ořechy dle fantazie.

  4. Vejce udržovat v chladnu do podávání.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vejce z Itálie

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak uvařit vejce natvrdo předkrmy itálie zpracování kachních vajec jak oloupat vejce natvrdo předkrmy z itálie jak ozdobit vejce recepty z itálie příprava vajec v itálii jak polít vejce majonézou vařená vejce v italii jak ozdobit oloupane vejce předkrm italie vejce natvrdo recept jak uvařit krabí maso krabi lupinky recept

Zapomněl/a jsem heslo