Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 550 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,88 g |
Tuky | 136,39 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,76 g |
Sacharidy | 48,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený Hermelín s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LBw
Moje poznámka
Zapečený Hermelín s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LBw
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 23 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 58 minutami
Segedínský guláš
Kajkajak před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 12 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečený hermelín,
zapečený květák s hermelínem,
květák s hermelínem,
recepty z hermelínu,
hermelín zapečený,
zapékaný hermelín,
zapečené brambory s květákem,
zapečený květák s s hermelínem,
zapečený hermelín se šunkou,
recept na zapečený hermelín,
kvetak zapeceny s hermelinem,
zapečený hermelín recept,
recepty s kvetakem,
zapečený hermelín,
recepty hermelin,
hermelín recepty,
recepty s hermelinem,
květák recepty,
zapecený s květákem,
recept na zapečený květák
Suroviny:
květák,
sýr hermelín,
salám měkký,
máslo,
cibule,
pažitka,
paprika čerstvá červená,
smetana,
sůl,
pepř,
vejce
Komentáře (3)