Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 648 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,75 g |
| Tuky | 25,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 738 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 52,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená hovězí plec s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPYv
Moje poznámka
Dušená hovězí plec s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPYv
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 9 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 minutami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 55 minutami
Jarní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 2 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 3 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 3 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 3 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plec,
hovězí plec bez kosti recept,
hovězí kulatá plec recepty,
hovezi plecko,
hovězí plecko recept,
recepty hovězí plec bez kosti,
dušené plecko,
hovězí kulatá plec recept,
hovezi na kapiich,
plec,
hovězí plecko recepty,
recepty hovězí plec,
hovězí plec bez kosti recepty,
recept hovězí plec,
hovězí plec recept,
hovězí maso s kapii,
kde je hovězí plec,
plec hovězí,
dušené hovězí plecko,
hovězí plec na houbách
Suroviny:
plec hovězí,
kapie červená,
cibule,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (4)