Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 775 kJ / 2 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,00 g |
Tuky | 32,80 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 432,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, já jsem zapnula program základní bílý, střední velikost, kůrka tmavá (mám pekárnu Moulinex).
Zveřejněno 4. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědův pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voNX
Moje poznámka
Dědův pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voNX
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 10 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 11 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffins
kahus308 před 2 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 29 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 10 hodinami
Tématické fráze:
pšenično žitný chléb,
žitný chléb,
pšenično žitný chléb recept,
pšenično-žitný chléb,
pšenično žitný chléb z pekárny,
domácí chléb z sušeným droždí,
žitný chléb z droždí,
zitny chleb recept,
pšenično žitný chleba,
pšeničnožitný chléb,
pšenično žitný chléb z domácí pekárny,
recept na žitný chléb,
recept žitný chléb,
žitný chleba z droždí,
pšenično žitný chléb domácí pekárna,
domácí žitný chléb,
zitny chleb z domaci pekarny,
domácí pšenično-žitný chléb,
žitný chleba z domácí pekárny,
chléb pšenično žitný
Suroviny:
voda,
olej,
ocet,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
cukr,
droždí sušené
Komentáře (20)
Jo a ještě na většině sáčků se sušeným droždí bývá uvedeno, jakému množství čerstvého droždí odpovídá, ale sáček jsi už asi vyhodila, že?
Trošku jsem si ten recept upravila,ale jenom nepatrně