Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius - závitky

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 465 kJ /
2 501 kcal
Bílkoviny155,99 g
Tuky205,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 2,88 g
Sůl7,20 g
Sacharidy7,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu necháme rozmrazit, osušíme a rozkrojíme na 2 - 3 cm proužky. Krok 2: Osolíme z obou stran a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na hranolky, dáme na rybu a zavineme do rolky. Zajistíme párátkem (nevadí, když z jedné strany vyčnívá sýr se slaninou). Krok 3: Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme závitky, posypeme posekanou petrželkou a pečeme v troubě (cca 20 min/200°C).

Zveřejněno 18. 10. 2009

Poznámka autora Jitka a Vlastik

Hmotnost surovin berte opravdu s mírnou rezervou - nevážili jsme to, je to odhadem. :-/ A jak se říká - fantazii se meze nekladou. Klidně experimentujte. BTW, nám to chutnalo, sežrali jsme to komplet :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius - závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROYq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius - závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROYq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

margitkaj 11. 2. 2011 13:05
Skvělý receptík, díky za něj :-K.

Ryby milujem a tyhle vypadají senzačně jen se zakousnout,:-K:-ptakže ukládám a dávám bodík:-p:-p:-p

Tak to tedy děkuju ryby miluju a moc toho neumim z nich zkusim a snim a napíšu:-p:yes:

Pro naši rodinu delikates! Manžel volá od telky - výborný, výborný. Asi jsem si šplhla:-8 Dávám bodík a přidávám foto:yes::yes:

Dobrý nápad:yes:, mám uloženo a určitě vyzkouším. Posílám desátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Tak toto ukládám a díky za nápad :-p.
Bod posílám rovnou, je to evidentní dobrota...:yes:

Tento týden budu pangasa dělat, mám ho v mrazáku a zaručeně tohle skusím, vypadá to parádně a bude to jistě moc dobrý-líbí se mi to moc. Boda dávám už teď rovnou:yes:

Moc dobrý nápad!:yes:

Závitky vypadají moc pěkně:-p a jelikož jsou u nás ryby v oblibě,tak přidávám do oblíbených a ráda vyzkouším;-).A pro pěkné foto a "jednoduchý";-) recept,přidávám první boďku:-)

Tématické fráze:
obalovany pangasius, obalovaný pangas, pangasius rolky, pangasius obalovaný, zavitky, jak vypadá pangasius, pangasius slanina, pangasius se slaninou, pangasius foto, pangasius recepty, závitek z pangase, pangas obalovany, pangas rolky, mražený pangasius, rybí závitky, závitky z ryby, pangasius závitek, pangasius cena, rybý závitky, zavitky z pangania

Suroviny:
pangasius, slanina anglická vcelku, sýr tvrdý, sůl, pepř bílý, máslo, nať petrželová, párátka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu