Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Autíčko - dort

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

xalfons

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 8 - 10

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto: 6 vajec celých vyšlehat s 6 lžícemi cukru krupice do tuha, pak přidat 4 lžíce polohrubé mouky a 2 lžíce kakaa a vmíchat. Krok 2: Vylít na vymazanou a vysypanou dortovou formu a péct na 200 stupňů zhruba 15 minut. Krok 3: Připravíme si krém z prášku, já dala stracatella. Po vychladnutí rozřežeme podélně a vnitřek potřeme krémem a druhou polovinou zase přiklopíme. Krok 4: Marcipán: 200g cukr moučka, 100g polotučné sušené mléko, lžíce medu, tresťi sladká a hořká madle - od každé pár kapek, 4 lžíce vody (postupně přidávat) pořádně vypracovat. Obarvit barvami Konadovi a tvořit podle obrázku. Krok 5: Ozdobit perličkami a popsat tubou.

Zveřejněno 27. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Autíčko - dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YEN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Autíčko - dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YEN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jen se po něm zaprášilo, ani kousek mi nenechali:-*terik777

ali nevim nevim ale asi to bude dobry z venku to vypada hezky.terka ;-)

jj...:-)

:-))to nevadí, ono se to možná bortilo ne kvůli těstu, ale kvůli krému, potřený dort před zdobením marcipánem nechávám hodně vychladit - nejlépe přes noc a pak až zdobím. Myslím, že tento krém nebude to pravé ořechové. Díky za odpověď;-)

já tam napsala Iljuska místo xalfons...no nevadí:-D

Iljuska: jde o značku Dr.Oetker koupit se to dá kdekoliv, jen tam přidáš mléko a cukr moučka a vyšleháš, je to hotové za 5 minut. Marcipán držel jen pak ten tvar toho dortu se mi nějak zdeformoval, příště na to bych raději dávala jiné než piškotové těsto...nějaké tužší, marcipán je na piškotové těžkej:-)

dort vypadá krásně, jen se zeptám - neznám krém z prášku, prosím, můžeš mi říci, o jakou se jedná značku. Ještě jeden dotaz, marcipán po natření krému držel - nerozpouštěl se? Při použití marcipánu dělám krémy (na potření povrchu) jedině z másla a pudinku, proto ten dotaz ;-)

Xalfons. tak je to dobrý;-);-);-)jupíííííí:-)

Tak, snad už je to ok;-)

xalfons, jaký že "postup zašlu", to jsou recepty, které se i vaří a je potřeba vidět jak-postup se dává přece automaticky a mám za to, že to víš, nejsi dnešní, už si tu déle a tohle se mi teda nelíbí, jako bys nám udělala nějakou milost že nám to dáš na požádání:-!:no::-O

:yes::yes::-):-)super :-D:-D:-))

momentík opravím....:-K

(maris)
souhlasím!!:no::no::no::no::no::no:;-(:-S:-S:-//:-//:-!

Nezlob se na mě,ale tady se posílají recepty na požádání:-?:-?:no::-//

teda, ja žasnem...

Alenko, promiň, ale myslím, že to není nejlepší řešení - posílat postup na požádání. :-S

No super a další, jen houšť,zásilkové službě co posílá postup na požádání přeji hodně štěstí. Zastavte to !!!;-(;-(;-(

Tématické fráze:
auticko z marcipanu, jak upéct dort, autíčka z marcipánu, jak vymodelovat auto z marcipánu, čokoládové autíčko, dětský dort burák, dortová forma auto, jak vyrobit dort hasičské auto, čokoládová autíčka, jak vyrobit dětský dort, piskotove testo na dort, dort postup, dort burák, autíčko z marcipánu postup, dortová forma autíčko, postup na dort, dort mc queen návod,recept, dětské dorty burák, jak vyrobit autíčko z marcipánu, jak udelat dort

Suroviny:
těsto piskotové, krém, marcipán, zdobení,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu