Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
Tuky | 45,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječná roláda s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywgP
Moje poznámka
Vaječná roláda s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywgP
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 13 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 6 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 8 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 10 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 11 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 12 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 12 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 13 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 14 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 15 hodinami
Tématické fráze:
vaječná roláda,
sýrová roláda s lososem,
cuketová roláda s lososem,
vaječná omeleta s lososem,
roláda s lososem,
sýrová roláda vaječná,
vaječna rolada recept,
recept na vajecnou roladu,
recept vaječná roláda,
recepty vaječna rolada,
předkrmy z lososa,
recepti na vajecne roladi,
vajecná roláda v sýru,
syrovo vajecna rolada,
vaječná roláda slososem,
sýrová roláda video,
vajčná roláda,
roláda z lososa,
syrova rolatka s lososem,
syrovo vaječnou roládu
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
losos uzený,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Lemarti, krásné fotečky...
Jani budu ráda když vyzkoušíš a napíšeš jak chutnalo