Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 664 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,30 g |
Tuky | 144,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 6,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJgB
Moje poznámka
Pikantní hovězí se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJgB
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 50 minutami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 1 hodinou
Belgické vafle
ne.honzula12 před 4 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 4 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 5 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězi na hřibkach,
hovězí maso se smetanou,
maso z mladeho byka,
mladý býk recept,
pikantní hovězí,
maso z býka recept,
býk recepty,
kuřeci zavitky na hřibkach,
maso z byka recepty,
zadni byci maso jak udelat,
dobré jídlo z hovězího,
hovězí smes,
recepty z býka,
hovězí z mladého býka recept,
mlady byk recepty,
recept z byka,
hovězí smetana,
recepty na maso z býka,
zadni hovezi z mladeho byka,
recepty z mladého býka
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
čabajka,
smetana ke šlehání,
koření fajitas
Komentáře (14)
spagetka: maso starim tmavne, to je pravda. ale vybiram tak, ze si v kramu najdu maso z mladeho byka a na obalech v Bille (nevm, jak jinde) je vzdycky datum porazky a stari zvirete. A u tech stejnych hledam tmave. A mas ho klidne i u dva dny stareho masa. A stary maso neni tak zle