Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 135 kJ / 2 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,68 g |
| Tuky | 127,31 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 370,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
Moje poznámka
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 13 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 38 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 40 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 45 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 13 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
mufinny recept,
perníková b,
mufinny,
perníkové těsto,
perníkové muffiny,
perník rybíz,
perníkové formy,
vynikající perníkové muffiny,
výroba perníkové buchty,
perníková mlaskanda,
báječný perník,
perníková malaskajda,
třešnový perník,
vláčný velikonoční beránek do dvojité formy,
perníková forma,
muffiny z pernikového těsta,
pernickoveformy,
muffiny pernik,
vynikající perníková buchta,
perníková forma na adventní věnec
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
vejce,
olej,
prášek do perníku,
kakao,
marmeláda
Komentáře (13)
Jarko, vypadá to lákavě...ukládám a vyzkouším..