Postup přípravy
Krok 1: Na másle si zpěníme na jemno cibulku, až je trošku tmavší, přidáme na jemno houby (já měla žampiony) a orestujeme.
Krok 2: Pak přidáme na kostičky pokrájené brambory, nastrouhanou mrkvičku a zalijeme vodou, dáme koření a mezitím si zvlášť v malém kastrůlku zpěníme na drobno česnek na másle, na malé kostičky s uzeninkou a restujeme a nakonec.
Krok 3: Až je česnek trošku hnědý, dáme trošku mouky a máme jíšku hotovou a zahustíme polévku. Polévku podáváme s krutonky.
Zveřejněno 15. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboracka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJxR
Moje poznámka
Bramboracka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJxR
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 20 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 20 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno 21. 5. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 35 minutami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 12 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 13 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 13 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 14 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Tématické fráze:
krutonky,
bramboracka,
recept bramboracka,
zampionova bramboračka top recepty,
krutonky jinak,
bramboracka se zampiony,
bramboracka recepty,
krutonky trochu jinak,
bramboracka site:.cz
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby,
česnek,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
podravka,
maso uzené,
mrkev,
máslo,
mouka,
Komentáře (8)