Zelňačka - velmi rychlá
Takto připravená polévka je ideální volbou pro ty, kteří mají chuť na tradiční polévku, ale čas velmi omezený. Stačí pár jednoduchých kroků a za chvíli máte na stole hřejivý pokrm plný chutí. Tento recept je rychlý, praktický a skvělý pro každého, kdo ocení pohodlné a chutné vaření bez námahy.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka - velmi rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkjy
Moje poznámka
Zelňačka - velmi rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkjy
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina kulajda
Ivyjg před 57 sekundami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 33 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 53 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jednoducha zelnacka,
gulášová polévka recept,
recept zelňačka,
dobrá a rychlá zelňačka,
rychlé polévky,
jednoduchá zelňačka recept,
zelňačka recept,
gulasova zelnacka,
zelňačka z gulášové polévky,
zelňačka,
zelňačka s mrkví,
zelnacka jednoducha,
polívka zelňačka,
zelňačka z gulášové polívky,
recept na rychlou zelnacku,
rychlazelnacka,
zelnačka polívka,
blesk videorecepty zelnačka,
recept na jednoduchou zelňačku,
recepty na jednoduchou zelnacku
Suroviny:
polévka gulášová v sáčku,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
klobása
Komentáře (19)