Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 231 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Exo
Moje poznámka
Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Exo
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 12 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách
ricci před 36 minutami
Vepřová játra na slanině
poirotka před 1 hodinou
Čajová kolečka
sarik před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 11 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 11 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 11 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 11 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 12 hodinami
Tématické fráze:
úprava tuňáka,
steak z tuňáka,
tuňák recepty apetit,
jak upravit tuňáka,
tunak steak recept,
steak z tuňáka recept,
tuňák recepty,
tuňák steak recepty,
recept tunák,
tunák úprava,
tuňák,
tuňák steak,
tunák cena,
recepty z tuňáka,
recept na tunaka,
tunak recept,
recept tuňák steak,
steaky z tuňáka,
recepty tuňák,
steak z tuňáka recepty
Suroviny:
filet z tuňáka,
brambory rané,
rajče cherry,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
tymián,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (5)