Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 624 kJ / 2 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 274,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Moje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 minutami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 15 minutami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 33 minutami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 1 hodinou
Výborný banana bread
formankovaadel před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 3 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 3 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 4 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z anglicke slaniny,
pomazanky,
anglicka pomazanka,
pomazánky recepty,
pomazánka z anglické,
pomazánka,
tipy na pomazánky,
pomazánka ze slaniny,
pomazánka anglická slanina,
pomazanka z anglicky slaniny,
nové pomazánky,
anglicke pomazanky,
anglická slanina pomazánka,
slanina pomazánka,
anglická slanina recept,
tipy na pomazánku,
anglická slanina v receptech,
pomazanka s anglicky slaniny,
pomazánka s anglické slaniny,
pomazanka s anglickou slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
tuk rostlinný,
hořčice plnotučná,
mléko
Komentáře (23)
Za pomazánku dávám 5.bod., vždycky se hodí
Jen dotaz - proč to vřelé mléko?